Hakkımızda

Hakkımızda

Medikal kozmetikte zirvedeyiz.

Magoderma Kurucu ortakları olarak 10 yılı aşkın sürede her zaman sizlere en iyi hizmeti en iyi ürünlerle sunabileceğimiz için bu konuda Dünya Devi olan MCCM firmasının Türkiye Distribütörlüğünü sizlerin hizmetine sunduk.

Cilt sağlığı konusunda tutkuluyuz ve yeniliğe ve sonuçlara son derece bağlıyız.

Bu nedenle markamız, pazardaki en iyi cilt bakımı tedavilerini yaratmayı ve mükemmellikte lider olmayı amaçlayan müşteri odaklı araştırma ve geliştirmenin on yılı aşkın bir sonucudur.

Daha sağlıklı ve daha parlak bir cilt sayesinde, müşterilerinizin gözlerini kamaştırıyoruz ve profesyonel ortaklarımız girişimimizin karlılığını neşelendiriyoruz.


Sizler İçin inovasyon içerikli ürünler sunuyoruz.

Amacımız, farklı bir vücudun, farklı bir cildin her ihtiyacına göre uyarlanabilen, kesin ve temel aktif ilkeleri kullanarak etkili sonuçlar yaratarak çeşitli çözümler sunmaktır.

Daha sağlıklı ve daha parlak bir cilt sayesinde, müşterilerinizin gözlerini kamaştırıyoruz ve profesyonel ortaklarımız girişimimizin karlılığını neşelendiriyoruz.

MCCM TürkiyeCEO

MİSYONUMUZ

MCCM, ilk günden itibaren tıbbi ortaklarımızı şaşırtacak ve müşterilerimizi mutlu edecek dönüştürücü görünür sonuçlar üreten en eksiksiz yüksek performanslı profesyonel kozmetik ürün yelpazesini sunma felsefemizi somutlaştırır.

MCCM'nin rekabet gücü üç ana eksen üzerine kuruludur: performans, memnuniyet, karlılık. MCCM'nin ürün yelpazesi yalnızca benzersiz performans sağlayan en iyi tedavileri içerir. Nihai müşteri memnuniyetini sağlamaya odaklandık ve aynı zamanda yüksek karlılığı garanti etmek için profesyonellerimizle yakın bir ortaklık içinde çalışıyoruz.

VİZYONUMUZ

Tıbbi cihazlar ve üst düzey kozmetik alanında bir KOBİ olarak MCCM Medikal Kozmetik, faaliyet alanını hâlihazırda faaliyet gösterdiği pazarlara yaymaktadır, ancak aynı zamanda yeni pazarları benimsemeye istekli ve kararlıdır.

Günümüzde ürünlerimiz 80'den fazla ülkeye dağıtılmaktadır ve ortaklarımızla birlikte ürünlerimizde sürekli yeniliğe kendimizi adadık.

Bu nedenle, halihazırda bu kıtalarda faaliyet gösteriyor olarak, etkimizi Asya, Orta Doğu ve Latin Amerika'da farklı yerlerde yaymak için sabırsızlanıyoruz.

DEĞERLERİMİZ

Arzumuz, uzmanlarımızın rahatlatıcı ve huzurlu bir atmosfer yaşamasıdır. Stresi, koşuşturmayı geride bırakın, beden ve ruh için yenilenmeye girin.

HRL
Sağlık, Araştırma ve Liderlik

SIR
Şaşırtıcı ve Yenilikçi Sonuçlar

PSP
Performans, Memnuniyet, Karlılık